Είσοδος/ΕγγραφήJoomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Υπηρεσίες για Website

Untitled-2

Υπηρεσίες Φιλοξενίας και ονόματος

Με την δημιουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνονται και έξοδα φιλοξενίας και ονόματος χώρου για το site σας καθώς και πολλές ακόμα υπηρεσίες που προσφέρει το Plesk™ για την διαχείριση του πακέτου φιλοξενίας σας.

Ενδεικτικά κάποιες απο αυτές είναι τα στατιστικά χρήσης (υπολειπόμενος χώρος και μηνιαίος όγκος μεταφοράς δεδομένων αλλά και γραφήματα χρήσης απο τους χρήστες που είδαν και χρησιμοποίησαν την σελίδα σας), μηνιαία backups του site σας, διαχείριση των e-mail και των λογαριασμών σας μέσω του webmail χωρίς την ανάγκη τρίτου λογισμικού και πολλά άλλα.

Υπηρεσίες SEO

pagerank

Στις ήδη Search Engine Friendly σελίδες μας, εφαρμόζουμε μια σειρά απο ενέργειες για να συμβάλλουμε στην διευκόλυνση των μηχανών αναζήτησης και στα καλύτερα αποτελέσματα για την σελίδα σας.

Η σελίδα σας σταδιακά θα κερδίζει έδαφος και θα αυξάνει την επισκεψιμότητα της με την βοήθεια των μηχανών αναζήτησης όπως της Google, Yahoo & Bing.comlogo

Συμβατότητα με Social sites

Πλήρη συμβατότητα με τις γνωστές social εφαρμογές όπως Facebook, Twitter & Youtube, σας εξασφαλίζουμε την δυνατότητα προώθησης της σελίδας ή του υλικού σας στους καινούριους ορίζοντες κοινοποίησης και διαφήμισης που έχουν ανοίξει.

Εστίαση στα CMS

cms

Για την δημιουργία της ιστοσελίδας ή του blog σας χρησιμοποιούμε συνήθως ένα απο τα μεγάλα Content Management Systems, όπως Drupal, Joomla & Wordpress, αλλά δεν παραλείπονται και οι γνωστές μέθοδοι των απλών HTML & Full/Semi flash σελίδων, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με την χρήση των CMS, η αλλαγή ή προσθήκη περιεχομένου στην σελίδα σας γίνεται παιχνιδάκι, χωρίς να απαιτεί ειδικές γνώσεις ή προγράμματα.

multilingualΠολυγλωσσικά Sites

Αν οι δυνατότητες της επιχείρησης σας ή των προϊόντων σας έχουν δυνατότητες επέκτασης και στο εξωτερικό, εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα δημιουργίας πολυγλωσσικών site, πολύ εύκολα στην ίδια σελίδα!
Οι δυνατότητα να αλλάξετε το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή στα δυναμικά sites κάνει ακόμα πιο χρήσιμη αυτή τη λειτουργία

 

Ενισχυμένη φορητότηtablesmobilesτα

Με τις αυξάνουσες πωλήσεις των κινητών και των καινούριων tablets, οι πιθανότητες να σερφάρει κάποιος στο site σας απο αυτές ανεβαίνουν. Εμείς μπορούμε εφόσον χρειαστεί, να παρέμβουμε στοχεύοντας στην βελτιστοποίηση της απόδοσης της σελίδας σας στις συσκευές χειρός ώστε να μπορούν όλοι οι χρήστες να βλέπουν σωστά την σελίδα σας.

 Share